Situația privind procesul de recenzare la data de 30 mai 2024

Biroul Național de Statistică informează că, la finele zilei de 30 mai 2024, în cadrul Recensământului populației și locuințelor au fost recenzate circa 1476 mii de locuințe (inclusiv cele ocupate, secundare și neocupate) și circa 2167 mii de persoane (numărul populației recenzate include atât persoanele cu reședință obișnuită, cât și cele fără reședință obișnuită în Republica Moldova).

De asemenea, mai jos este prezentat infograficul privind ponderea locuințelor recenzate (ocupate și secundare) în total locuințe estimate, în profil teritorial, la finele zilei de 30 mai 2024.

Mulțumim tuturor respondenților care deja au participat la recensământ, oferind recenzorului răspunsuri complete și corecte la chestionarele de recensământ.

Îndemnăm populația care încă nu a fost recenzată să fie receptivă și deschisă de a participa la recensământ, pentru a se regăsi în tabloul cu rezultatele Recensământului populației și locuințelor 2024, parte a rundei mondiale 2020 a recensămintelor realizate pe plan internațional!

Mai multe informații despre recensământ vedeți la rubrica Recensământul Populației și Locuințelor.


Distribuie
  • Au fost utile aceste informații?
    Răspunsul dvs. ne va ajuta să îmbunătățim acest site
  • Da Nu

Vă rugăm să specificați de ce nu au fost aceste informații relevante pentru dvs.

Răspunsul dvs. ne va ajuta să îmbunătățim acest site!

  • Raportează o greșeală. Selectați textul dorit și tastați CTRL+ENTER