Felicităm echipa Biroului Naţional de Statistică pentru participarea activă la Spartachiada funcţionarilor publici, ediţia V

Spartachiada, care deja a devenit o tradiţie în fiecare an, a fost organizată pe 23-25 mai 2008 de către Asociaţia Sindicală Teritorială Chişinău a Federaţiei Sindicatelor Angajaţilor din Serviciile Publice din RM şi a avut loc la tabăra de odihnă "Andrieş" din s. Ivancea, raionul Orhei. Echipele-competitoare (15 la număr) au concurat la şase probe: tenis de masă, volei feminin şi masculin, minifotbal, joc de dame şi şah.

După 2 zile de concurs, jucătorii Biroului Naţional de Statistică (BNS) au obţinut locul I la tenis de masă, locul II la volei masculin şi locul III la dame. Conform punctajului acumulat la toate probele, echipa BNS s-a plasat în clasamentul general pe locul III. Echipa a fost premiată cu cupe, diplome şi medalii.

Echipa BNS aduce mulţumiri conducerii BNS pentru suportul financiar si moral acordat întru propagarea unui mod sănătos de viaţă, sporirea capacităţii de muncă şi consolidarea colectivului.

BNS_Mini.jpg

Apăsaţi aici pentru a accesa fotografiile


Distribuie
  • Raportează o greșeală. Selectați textul dorit și tastați CTRL+ENTER