Funcționarii publici debutanți din cadrul Biroului Național de Statistică au depus jurământul de credință

Astăzi, 21 martie curent, 3 angajate ale Biroului Național de Statistică au depus jurământul de credință, în rezultatul promovării cu succes a perioadei de probă de șase luni.

Nicoleta Matcovschi a fost confirmată în funcția publică de consultant al Direcției statistica prețurilor de consum din cadrul Direcției generale statistica macroeconomică, Anastasia Bobeico a fost confirmată în funcția de consultant al Direcției statistica industriei și energeticii din cadrul Direcției generale statistica întreprinderilor și Iuliana Velcov a fost confirmată în funcția de consultant al Direcției statistica serviciilor sociale din cadrul Direcției generală statistica socială și demografie.

În cadrul ceremoniei, conducerea și colegii din cadrul Biroului, prezenți la eveniment, au felicitat tinerele funcționare, dorindu-le succes, curaj, iar munca depusă să fie recunoscută și apreciată la justa sa valoare.

În contextul evenimentului, informăm că funcționarii publici debutanți depun jurământul de credință în temeiul articolului 32 din Legea cu privire la funcția publică și statutul funcționarului public nr. 158 din 04.07.2008. Jurământul de credință prevede respectarea Constituției Republicii Moldova, executarea în mod obiectiv și imparțial a legilor țării, îndeplinirea conștiincioasă a obligațiilor în exercitarea funcției publice, precum și respectarea normelor de conduită profesională.

Menționăm că Biroul Național de Statistică, pe măsura disponibilității funcțiilor vacante, desfășoară concursuri pentru suplinirea acestora. Pentru mai multe informații, vă îndemnăm să consultați pagina web a BNS www.statistica.gov.md, rubrica Funcții vacante.


Distribuie
  • Au fost utile aceste informații?
    Răspunsul dvs. ne va ajuta să îmbunătățim acest site
  • Da Nu

Vă rugăm să specificați de ce nu au fost aceste informații relevante pentru dvs.

Răspunsul dvs. ne va ajuta să îmbunătățim acest site!

  • Raportează o greșeală. Selectați textul dorit și tastați CTRL+ENTER