O angajată a Biroului Național de Statistică a depus jurământul de credință

Astăzi, 17 mai curent, o nouă angajată a Biroului Național de Statistică a depus jurământul de credință, în rezultatul promovării cu succes a perioadei de probă de șase luni.

Rodica Ivanova a fost confirmată în funcția publică de specialist principal al Secției cercetări gospodării din cadrul Direcției statistică Cahul a Centrului regional pentru statistică Sud.

Jurământul a fost depus în prezența conducerii și colegilor din cadrul Biroului, care au felicitat-o cu acest prilej, dorindu-i succes în activitate și să dea dovadă de responsabilitate, integritate și perseverență în realizarea obiectivelor profesionale.

În context, informăm că funcționarii publici debutanți depun jurământul de credință în temeiul articolului 32 din Legea cu privire la funcția publică și statutul funcționarului public nr. 158 din 04.07.2008. Jurământul de credință prevede respectarea Constituției Republicii Moldova, executarea în mod obiectiv și imparțial a legilor țării, îndeplinirea conștiincioasă a obligațiilor în exercitarea funcției publice, precum și respectarea normelor de conduită profesională.

Menționăm că Biroul Național de Statistică, pe măsura disponibilității funcțiilor vacante, desfășoară concursuri pentru suplinirea acestora. Pentru mai multe informații, vă îndemnăm să consultați pagina web a BNS www.statistica.gov.md, rubrica Funcții vacante.


Distribuie
  • Au fost utile aceste informații?
    Răspunsul dvs. ne va ajuta să îmbunătățim acest site
  • Da Nu

Vă rugăm să specificați de ce nu au fost aceste informații relevante pentru dvs.

Răspunsul dvs. ne va ajuta să îmbunătățim acest site!

  • Raportează o greșeală. Selectați textul dorit și tastați CTRL+ENTER