RO RU EN
Benzi RSS
Actualizat la: 15.08.2022
Prima / Formulare statistice 2022
Investiţii, construcţii şi fondul locativ
Versiune tipar
 

Investiţii

Denumirea formularului

Periodicitatea, termenul de prezentare

În adresa cui şi de către cine se prezintă

Nr. 2-INV "Cu privire la investiţii"
disponibil și pe raportare.gov.md
trimestrial, până la data de 25 a lunii următoare trimestrului de raportare Acest chestionar poate fi completat on-line sau prezentat pe suport de hârtie la adresa organului teritorial pentru statistică până la data de 25 a lunii următoare trimestrului de raportare de către toate entităţile incluse în cercetare. 

Nr. 2-INV anual "Cu privire la investiţii"

disponibil și pe raportare.gov.md

anual, până la data de 1 aprilie după anul de referinţă

Acest chestionar poate fi completat on-line sau prezentat pe suport de hârtie la adresa organului teritorial pentru statistică de către entităţile, indiferent de genul de activitate, care realizează investiţii în active imobilizate.

Construcţii

CONS TS "Indicatorii pe termen scurt în construcţii"
disponibil și pe raportare.gov.md
trimestrial, până la data de 25 a lunii următoare trimestrului de raportare Acest chestionar poate fi completat on-line sau prezentat pe suport de hârtie la adresa organului teritorial pentru statistică de către întreprinderile cu genul principal de activitate „Construcţii” incluse în cercetare.
Nr. 1-AC "Autorizaţiile de construire eliberate pentru clădiri" trimestrial, până la data de 15 a lunii următoare perioadei de referință Acest chestionar se prezintă pe suport de hîrtie în adresa organu-lui teritorial pentru statistică de către organele administraţiei publice locale (or-ganul de arhitectură şi urbanism) (chestionarele pe localităţile urbane şi rurale).

Nr. 1-CC "Activitatea de construcţii"

disponibil și pe raportare.gov.md

anual, până la data de 1 aprilie după anul de referință

Acest chestionar poate fi completat on-line sau prezentat pe suport de hârtie la adresa organului teritorial pentru statistică de către întreprinderile cu genul principal de activitate „Construcţii”.

Fond Locativ

Nr. 1-fondul locativ "Cu privire la fondul locativ"

 

anual, până la data de 1 martie a anului următor celui de raportAcest chestionar se prezintă pe suport de hârtie la adresa organului teritorial pentru statistică de către autorităţile administraţiei publice locale; persoanele juridice, care dispun la bilanţ de fond locativ în localitățile urbane şi rurale; Agenţia Servicii Publice.

 
 
 
 
 
Prima Contact Harta
 
Comunicate de presă  / Banca de date statistice  / Statistici pe domenii  / Produse şi servicii  / Recensăminte  / Metadate  / Standardul SDDS al FMI  / Obiectivele de Dezvoltare Durabilă  /  Raportare electronică  / Formulare și clasificări  / Despre BNS  / Transparenţa în procesul decizional  / Cooperare internaţională  /  Noutăţi şi evenimente  / Referinţe utile  / Achiziţii publice  / Funcţii vacante
Sus
44039 vizitatori în decurs de 30 zile
 
Copyright © 2022 BIROUL NAȚIONAL DE STATISTICĂ
Condiții de utilizare | Protecția datelor cu caracter personal
TRIMARAN - IT Solutions Company // web, interactive, motion and software development solutions // http://www.trimaran.md, B2B and B2C solutions  /  Branding & Graphic Design Services / Website Design and Development  /  E-Commerce Systems / Software Application Architecture and Development / Multimedia solutions  /  2D/3D modeling & animation solutions / Video & Post Production / contact@trimaran.md
Creat de Trimaran